dilluns, 7 de maig del 2012

Sánchez-Camacho crea “Col·labora”, una fundació al marge de la FAES d’Aznar




La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat “Col·labora”, una fundació vinculada al PPC, que té com a objectiu “desenvolupar tasques de formació i també de reflexió, anàlisi i estratègia política, els anomenats think tank”, alhora que tindrà “una important vessant de responsabilitat social corporativa”.

Sánchez-Camacho ha emmarcat la posada en marxa d’aquesta fundació en el XIIIè congrés celebrat aquest cap de setmana, i en la refundació del partit com a partit català de govern”. Així, ha explicat que Col·labora es dedicarà també a la formació dels quadres polítics del PPC:”L’objectiu estratègic del PPC és ampliar la seva  implantació territorial i per a això cal que tinguem els millors polítics. Es tracta de formar-se per servir millor”. Els càrrecs públics i militants del PP destinaran un 7% del sou i de les quotes per finançar la nova fundació que també acceptarà finançament privat. El diputat Pedro Chumillas en serà el coordinador. 
Aquesta nova entitat conviurà amb la Fundació FAES, el think tank per excel·lència del PP i presidit per l’expresident del govern espanyol, José Maria Aznar. A Catalunya, la FAES va incorporar durant l’etapa de Josep Piqué la denominació Institut Catalunya Futur amb la finalitat d’incorporar gent a l’òrbita popular d’un perfil menys partidista però ideològicament propera al liberalisme.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada